Mandurah kubussen ( een miniblog )

 Yo wereld

Ik ben gaan kubussen. Alweer. En het was geweldig

We begonnen de dag meteen met 3x3, waar ik een 12.8 gemiddelde kreeg. Ik ging makkelijk door naar de tweede ronde en werd zelfs dertiende. En de top twaalf ging in de volgende ronde door naar de finale! heel misschien zou ik wel de finale kunnen halen. Spannend…

Toen was pyraminx, wat niet echt heel goed ging. Maar ik had ook niet heel goed geoefend dus daar kan ik zelf in de toekomst iets aan doen. Daarna kwam 5x5, waar het belachelijk goed ging met een gemiddelde van 1:49.49. 

Daarna gingen we tijdens de lunchpauze een wandeling doen om het hoofd helder te houden. Na een heerlijke lunch ( Subway ) was de ronde skewb. En dat ging redelijk redelijk. Ik had PRs maar ik had het beter kunnen doen. En daarna was het moment van de waarheid, de tweede ronde. 

En…… 9de plek. Niet alleen top 10 maar ook door naar de finale! Ook nog een PR met een 12.12 gemiddelde. Wow.

En na helpen met judgen ( het was een kleine competitie dus iedereen hielp ) was de finale. En die ging goed. Nog een PR en 10de plek. Wat was dit een geweldige dag. Ik vond het heel heel heel leuk en ben dankbaar dat mama me wou meenemen naar deze geweldige competitie. En ik heb zin in de comp die we al hebben gepland op 17 juni!

LLAPšŸ––

Kick KolasinskĆ­ 

Comments

Popular posts from this blog

Australiƫ deel 4: the return of the east coast

Ha Long bay ( and beyond )

Nog meer aus